"Nem valami szabadon választható feladat"

Teremtésvédelmi konferencia

Bálna Budapest Rendezvényközpont

2017. szeptember 30. 

A Háló Egyesület és a 72 Tanítvány Mozgalom nagyszabású teremtésvédelmi konferenciát rendez a természetről, társadalomról, közösségről és felelősségről. A konferencián való részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, küldje el regisztrációját!


Különösen fontosnak tartják az egyházi, civil és állami kezdeményezések együttműködését, ezért nagy szeretettel és tisztelettel hívnak benneteket erre a jövőnket is befolyásoló eseményre.

A program fővédnöke Dr. Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek és Tarlós István Budapest főpolgármestere.

A program a Laudato sì enciklika gondolatmenetét követi. A rendezvény során az etika, a teológia, a természettudományok, a műszaki tudományok, a társadalomtudományok és az esztétika szemszögéből zajlanak beszélgetések a fejlesztések fenntarthatósága, a társadalom állóképessége és az emberiség egészéért érzett felelősség jegyében.

A konferencia lehetőséget kíván teremteni a kapcsolatépítésre a társadalomtudományi, természettudományos és műszaki szakemberek, pedagógusok és lelkipásztorok között, hogy közösen tudjunk dolgozni.

Regisztráció: 72tanitvany.hu/konferencia

Helyszín: Bálna Budapest Rendezvényközpont (Budapest IX. kerület, Fővám tér 11-12.).

Időpont: 2017. szeptember 30. (szombat), 9 órától 17 óráig.

A program INNEN letölthető.

Szervező: 72 Tanítvány Mozgalom

Társszervezők: HÁLÓ Egyesület, Naphimnusz Egyesület, Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ), Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács (NFFT), Keresztény társadalmi el-vek a gazdaságban (KETEG), ÉRME Üzleti Hálózat, MRE Ökogyülekezeti Mozgalom

A szervezők mindenkit kérnek, hogy az utazásnál részesítse előnyben a közösségi közlekedést! 
A helyszín a 2-es villamos Zsil utcai megállójánál található, gyalogszerrel a Fővám téri metróállomás-tól vagy a Petőfi hídtól is csupán 6-8 perc.