Keresztmama program

KERESZTMAMA PROGRAM A Magyarországi Református Nőszövetség csatlakozva a Kárpát-aljai „Reformáció Gyermekei” programhoz meghirdeti „Keresztmama” felhívását. Célunk olyan magyar, református, többgyermekes családok segítése havi 3.500.-Ft-tal, akik a legnehezebb körülmények között élnek, s a mindennapi megélhetésükhöz ez nagy segítség

E családokat Kárpátalján a program kurátorai, helybéli lelkipásztorok és a nőszövetség választja ki, s juttatja el hozzájuk rendszeresen adományunkat.

Adakozni a Református Nőszövetség számlaszámán lehet: OTP Bank 11709002-20537599 Akár átutalással, akár csekken adjátok fel adományotokat, kérem, hogy a közlemény rovatban jelezzétek: „Keresztmama program”
Vállalhat keresztmamaságot egy nőszövetség vagy gyülekezet, s különösen örülünk azoknak a magánszemélyeknek, akik úgy gondolják: mivel mi ennél sokkal többet kaptunk Istentől, hálánkat úgy fejezhetjük ki iránta, hogy segítünk azokon a rászorulókon, akik hitük megvallásaként élik meg egy új gyermek születését a családban.
Köszönjük mindazoknak, akik már eddig is adakoztak! A beérkezett pénzösszegeknek köszönhetően október elsején már 525 ezer forintot átadhattam a tiszakeresztúri konferencián a program koordinátorának, Menyhárt Nikolettnek. Első renden az az ötven család részesül belőle, akiknek most a legfontosabb a tüzelő beszerzése a téli hónapokra.
Isten gazdag áldása kísérje a jókedvű adakozók életét!
P.Tóthné Szakács Zita, lp. elnök

Kapcsolódó cikkek