„Megtestesülés és teremtésvédelem - A XXI. századi környezeti kihívások keresztény szemmel” – tanulmánybemutató

A Green Policy Center a konzervatív értékrend és az éghajlatváltozás elleni fellépés közötti kapcsolatról szóló tanulmánysorozatának következő nyilvános – online – eseményére 2020. december 21-én 17:00-kor kerül sor Béres Tamás, Kodácsy Tamás és Nobilis Márió „Megtestesülés és teremtésvédelem - A XXI. századi környezeti kihívások keresztény szemmel” című tanulmányának bemutatásával.

Green Policy Center tanulmánykötet bemutató

A Green Policy Center a fenntarthatóság és klímaváltozás témáiról szóló átfogó párbeszéd ösztönzésének szándékával 2020 ősztől kezdve egy tanulmánysorozat publikálását kezdte meg. A tanulmánysorozat célja, hogy olyan elemzések szülessenek, amelyek megvizsgálják a keresztény-konzervatív filozófia, értékrend és a környezet- és klímavédelem közötti összefüggéseket is annak érdekében, hogy Magyarország közép- és hosszútávú nemzeti céljai, így a 2050-es klímasemlegességi cél is elérhető legyen.
 
A következő eseményre 2020. december 21-én, hétfőn 17:00 órai kezdettel kerül sor. Az esemény nyílt, regisztrálni nem szükséges, részt venni ezen a linken lehetséges: https://meet.google.com/swt-vasv-xwp 
 
A sorozatban negyedik tanulmány szerzője Béres Tamás evangélikus lelkész, Kodácsy Tamás református lelkész és Nobilis Márió katolikus pap, beszélgetőpartnere Dr. Huszár András, a Green Policy Center vezetője lesz. A tanulmány címe pedig "Megtestesülés és teremtésvédelem - A XXI. századi környezeti kihívások keresztény szemmel".
 
 
Az eseményről készült felvétel visszanézhető itt: 

A tanulmányt pedig ezen a linken lehet elolvasni.

 

 
Forrás: Green Policy Center

Kapcsolódó cikkek