Legyetek Ti a legtöbbet megtakarító közösség!

Ezen a héten még lehet nevezni az EnergiaKözösségek Programba!

A program során családok/háztartások csoportjai versenyeznek az ország egész területén abban, hogy ki tud több (minimum 9%) energiát megtakarítani otthonában beruházás nélkül, és ki tud a legjobb megoldásokkal előrukkolni a kreatív feladatok kapcsán családja, közössége bevonásával.

Egy EnergiaKözösséget 5-10 háztartás/család alakít, a tagok lehetnek szomszédok, barátok, munkatársak, iskolatársak, művészeti, sport vagy vallási közösség tagjai, tehát bárki! A közösségeket felnőtt klíma-koordinátorok és 10 évnél idősebb fiatal energiavadászok fogják össze - toborzásuk jelenleg folyik, a program honlapján elhelyezett jelentkezési lap segítségével a hét végéig lehet jelentkezni.

A jelentkezések és kiválasztási folyamat után a koordinátorokat és energiavadászokat a GreenDependent szakértői készítik fel a versenyre, többek között informális, interaktív képzés keretében. 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.www.intezet.greendependent.org,www.energiakozossegek.hu

http://www.intezet.greendependent.org/hu/node/216

Kapcsolódó cikkek