Megbékélő

http://gyulekezet.hu/megbekelo-februar-1/

megbékélŐ február 1.

 
A következő MegbékélŐ alkalom házigazdája a gyülekezet szerda délutáni Mustármag csoportja lesz.

Időpont: 2014. február 1. szombat 17 óra.

„Áldott a mi Urunk Jézus Krisztus Istene és Atyja, aki megáldott minket mennyei világának minden lelki áldásával a Krisztusban.”

Ef 1,3

templomunk és a galambok 2012.02.28. (3)

Mindenkit nagy szeretettel várunk a Szilágyi Dezső téri református templomba az év első MegbékélŐ alkalmára február 1-én, szombaton 17 órára. Célunk, hogy közös énekkel, imádsággal, igehallgatással, bizonyságtételekkel, csendességgel lelkiekben együtt készüljünk fel a másnapi úrvacsoravételre, hogy kicsit közelebb kerüljünk egymáshoz és Istenhez.

Szeretnénk, ha pontosan érkeznél, hogy legyen lehetőséged kicsit lecsendesedni. Ebben segíteni fog az a halk muzsikaszó, ami 16.45 órától vár benneteket a templomban. Kérjük, lehetőleg középen, az Úr asztala köré kihelyezett székeken foglaljatok helyet, hogy testi közelségünk is megvalósulhasson.

Ha esetleg kisgyermekeddel együtt érkezel, akkor számukra külön gyermekfelügyeletet, gyermekfoglalkozást is tudunk biztosítani. Ezt kérjük előre jelezni.

Szeretnénk Isten áldását együtt, a gyülekezet közösségében megélni, Őt dicsérni, magasztalni, csendességben előtte megállni.

Alkalmunk témája az áldás, és reméljük, hogy ezt mindannyian meg is tapasztaljuk majd az együttlétünk során is. Az alkalom végén mindenkit szeretnénk meghívni egy kis süteményre, meleg teára, beszélgetésre. Kérjük, ha teheted, hozd el egy barátodat is! Köszönjük.

A Mustármag csoport tagjai