Teremtésvédelmi szabadulóláda kölcsönözhető az Ökogyülekezeti Mozgalomtól

Az MRE Ökogyülekezeti Mozgalma bérbe adja szabadulóládáját, amellyel játékosan lehet teremtésvédő szemléletre, környezettudatosságra nevelni a fiataloktól kezdve az idősebb korosztályon át bárkit, aki nyitott és fogékony ez iránt.

A szabadulóláda a népszerű szabadulószobák mobil verziója. A ládát a feladatok és feladványok sokszínűsége teszi érdekessé. A különféle feladatoknak köszönhetően játszva tanulhatják meg a részvevők, hogy mi is a teremtésvédelem és miképp óvhatják meg környezetüket. A feladatok csak együttműködve oldhatók meg, ezért a kooperativitást is fejleszti.

Minimum kettő, maximum 8-10 játékos tud egyidejűleg játszani vele. A játék időtartama a csapat ügyességétől függően 40-60 perc. Egy játékvezető közreműködése szükséges. A szabadulóládát úgy alakítottuk ki, hogy beférjen egy személygépkocsi csomagtartójába. Kétoldali fogantyújánál fogva könnyen szállítható, mozgatható. Méretei: 82x50,5x57 cm, súlya kb. 15 kg.

A kölcsönzés kétféle módon történhet

  1. A szabadulóláda előre egyeztetett időpontban elvihető, működtetését betanítjuk a leendő játékvezetőknek
  2. Szívesen vállaljuk gyülekezeti napokon, iskolai programokon a játékvezetést. Ebben az esetben a ládát mi szállítjuk és egyéb játékokkal, valamint bemutatóval együtt komplett program részeként játszunk.

Elérhetőségek, további információ

Magyarországi Református Egyház Ökogyülekezeti Mozgalom

tel: +36-30/453-2950

E-mail: info@okogyulekezet.hu; szucs.boglarka@reformatus.hu

 

A kölcsönzés keresztyén egyházi szervezeteknek díjmentes. A megrongálódott, elveszett alkatrészek pótlásának költségeit szükséges kifizetni.