V. környezet és energia konferencia

V. KÖRNYEZET ÉS ENERGIA KONFERENCIA & ENERGIA A MINDENNAPOKBAN VERSENY a Megújuló Energiaparkban

A 2009-ben megkezdett sorozatot folytatva, az MTA Debreceni Területi Bizottságának Földtudományi Szakbizottsága a Megújuló Energiapark Kutatóközpont közreműködésével 2018. április 12-13-án megrendezi az V. Környezet és Energia Konferenciát és az Energia a mindennapokban c. tudományos versenyt.

A rendezvény szervezőbizottsága: Dr. Bai Attila (DAB Megújuló Energetikai Munkabizottság) Csákberényi-Nagy Gergely (Megújuló Energiapark Kutatóközpont) Dr. Csorba Péter (DAB Földtudományi Szakbizottság) Dr. Kozma Gábor (DAB Társadalomföldrajzi és Területfejlesztési Munkabizottság) Dr. Szabó György (DAB Tájföldrajzi Munkabizottság) Dr. Szegedi Sándor (DAB Meteorológiai Munkabizottság)

A rendezvény célja: a környezettudatos energiatermeléssel és -felhasználással kapcsolatos legfrissebb kutatási eredmények ismertetése, a klímaváltozás hatásaira való felkészülés és alkalmazkodás hazai lehetőségeinek és stratégiáinak áttekintése.

A konferencia keretein belül kerül sor április 13-án az “Energia a mindennapokban” című tudományos versenyre, amelynek legjobb előadásai, illetve az azokból készült tanulmányok díjazásban részesülnek. Erről és a szekciók beosztásáról a rendezvény tudományos bizottsága dönt.

A tudományos versenyre nevezett pályamunkák díjazása szekciónként: I. helyezés: 80.000 Ft II. helyezés: 40.000 Ft III. helyezés: 30.000 Ft

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

A konferencia helyszíne: Megújuló Energiapark Kutatóközpont Debrecen, Kishegyesi út 187.

Megközelíthető: M35 autópálya Ipari Park lehajtó (ingyenes parkolási lehetőség) 17; 17A autóbusz (Segner tér – Határ Úti Ipari Park) Fizetési feltételek

A konferencia részvételi díja: 2018. április 12. előtti átutalás esetén 2018. április 12. utáni átutalás v. helyszíni befizetés esetén 18.000, - Ft, 24.000, - Ft

A részvételi díj magában foglalja a konferencia hivatalos kiadványainak, továbbá az ebédek, az állófogadás és a kávészünetek alatti büfék költségeit.

A résztvevők a regisztrációs költséget a fenti fizetési határidők szerint átutalással fizethetik be a konferencia szervezésében közreműködő Meridián Alapítvány számlájára. Az átutalásról a Meridián Alapítvány a mellékelt számlaigénylőben látható formában átutalási számlát állít ki!

Kérjük a kitöltött számlaigénylőt juttassák el a következő címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. A tanulmányok formai követelményei és a rendezvénnyel kapcsolatos további információk elérhetők a www.megujuloenergiapark.hu honlapon.

Egyéb információk a konferencia titkárságáttól (Buday Tamás, Fazekas István, Lázár István, Tóth Tamás) kérhetők: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Forrás: https://megujuloenergiapark.hu/v-kornyezet-es-energia-konferencia

A konferencia részletes programj a cstolt mellékletben olvasható.

Kapcsolódó cikkek